Siirry sisältöön

Kokouskutsu ylimääräiseen kokoukseen 1.7.2024

Hallituksen pöytäkirjoja jäsenosiossa

Yhdistyksen ylimääräinen kokous järjestetään maanantaina 1.7.2024 klo 18 hybridikokouksena, koska yhdistyksen kevätkokous oli yhdistyksen sääntöjen vastaisesti kutsuttu koolle pelkästään etäkokouksena.

Lähikokous pidetään Kalajoella osoitteessa Kamat Puhtaax Kipparintie 6 85100 Kalajoki. Kamat Puhtaax ja NOSH edustaja Tiina Kiviranta tarjoavat kahvit ja pullat ennen kokousta lähikokoustajille. Etäkokousalustana järjestetään TEAMS kokouksena ja äänestys tapahtuu äänestyskoppi.fi - sivuston kautta. Näistä tulee ilmoittautuneille sähköpostiin ohjeet ja linkit myöhemmin.

Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua sihteerille 16.6.2024 klo 23.59 mennessä (sihteeri@sirl.fi), ilmoita myös kumpaan kokoukseen osallistut (TEAMS vai Kalajoki). Kaikkien ilmoittautuneiden tulee ilmoittaa oma sähköpostiosoitteensa, sillä äänestystilanteissa jokainen osallistuja saa äänestyslinkin omaan sähköpostiinsa ja linkkiä voi käyttää vain kerran. Kokouksen alussa tulee jokaisen etäosallistujan käyttää kameraa päällä ja puhua, jotta voimme varmistua osallistujan henkilöllisyydestä. Yhdistyksen jäsensihteeri tarkistaa ilmoittautumisen päätyttyä, että ilmoittautuneella on vuoden 2024 jäsenmaksu maksettuna.

Ylimääräisessä kokouksessa käydään uudelleen läpi kevätkokouksessa hyväksytyt asiat.

Liitteet:

Kokouskutsu
Esityslista
Toimintakertomus 2023
Tase-erittelyt
Tuloslaskelma
Toiminnantarkastuskertomus
PEVISA-anomus
JTO 2025-2029
Leena ja Jari Hietalan esitys