Siirry sisältöön

Hallituksen tiedote

Kutsu SIRL ry:n kevätkokoukseen
Tervetuloa PEVISA-työryhmään

Hyvät jäsenet!

Hallitus kokoontui 21.4.2022. Kokouksen alussa silloinen vara-puheenjohtaja Minnie Vane-Tempest erosi tehtävästään ja hallituksen jäsenyydestä. Tämän jälkeen kokous ei ole ollut päätäntävaltainen, koska sääntöjen mukaan hallitus on päätösvaltainen vähintään neljän (4) sen jäsenistä, puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan heidän joukossaan, ollessa läsnä. Minut valittiin vara-puheenjohtajaksi vasta Vane-Tempestin eron jälkeen. Tulemme mitätöimään pöytäkirjan ja muuttamaan tilaisuuden keskustelutilaisuudeksi, josta teemme kirjallisen muistion. Otamme asiat käsittelyyn seuraavassa hallituksen kokouksessa, jonka ajankohtaa emme ole vielä sopineet uuden hallituksen kanssa. Tiedotamme kokouksen ajankohdasta mahdollisimman pian. Hallituksen järjestäytymiskokous on tulossa ensin.

Kokousteknisesti eilisessä kokouksessa on ollut läsnä jäsen, jonka jäsenyyttä ei ole näin ollen hyväksytty ennen kevätkokousta. Hänellä on ollut äänioikeus. Äänestystulosten kannalta hänen äänellään ei ole merkitystä, sillä äänestykset olivat selviä eroineen. Jos olisimme ymmärtäneet 21.4.2022 kokouksen olevan ilman päätösvaltaa olisimme pitäneet uusien jäsenten osalta sähköpostikokouksen ennen kevätkokousta.

Hallituksen uusi kokoonpano on:
Maria-Susanna Nampajärvi puheenjohtaja
Tarja Tuhkanen sihteeri ja jäsen
Susanna Hirn jäsen
Mia Kaasinen jäsen
Milja Pohjamo jäsen
Tiina Kiviranta jäsen
Riitta Lehto-Nevala nousee ensimmäisenä varajäsenenä hallituksen jäseneksi
Pascale Mark varajäsen

Tavoitatte minut osoitteesta puheenjohtaja@sirl.fi.
Sihteerin tavoitatte osoitteesta sihteeri@sirl.fi.
hallitus@sirl.fi -osoitteeseen ei ole vielä tehty tarvittavia muutoksia. Ilmoitamme, kun osoite on päivitetty nykyisen hallituksen jäsenten tiedoilla.

Pyydän anteeksi tapahtunutta virhettä päätösvaltaisuuden osalta viimeisimmässä hallituksen kokouksessa.

Ystävällisin terveisin,

Maria-Susanna Nampajärvi, puheenjohtaja
Suomen Irlanninsusikoirat ry