Siirry sisältöön

Club Show 16.3.2024

Jalostustoimikunta tiedottaa
Kasvattajille postia

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Club Show:n aikataulu:

klo 10.00       pennut          10 kpl
                       urokset          19 kpl
klo 12.15       lounastauko
klo 12.45       nartut            25kpl

Ilmoitusasiaa ja -vinkkejä onnistuneeseen näyttelypäivään

"Mustin Mesta" on siisti sisähalli, jossa on hyvä pitää Irlisten Clubbaria - mahtuu isommatkin koirat hyvin juoksemaan ilman, että törmäillään edessä juoksevaan. Lämmintä sisätilaa n 800m2, jossa pohjana ruohomatto. Lämpötila sisällä n. 15–18 C.

Sisähallissa ollaan sisäkengissä. Sisällä hallissa on kivasti tilaa vaihtaa kengät. Omat telttatuolit kannattaa ottaa mukaan ja koirakaverille oma makuualusta.

Tiloissa on vesipiste, josta saa otettua koirakaverille vettä sekä jos tassuvahinko tai vastaava sattuisi ensiapukaappi. Päivystävä eläinlääkäriasema Kunnaneläinlääkäri, Majavantie 10, 04320 Tuusula. Tel 040 314 3524.

Näyttelyn ajan Buffapiste, jossa tarjolla pientä suolaista, makeaa, makeista sekä kahvia, teetä, mehua ja limua. Näyttelyn ajan myös Tavaramyyntipiste, jossa paljon Irlis aiheisia tavaroita ja vaatteita myynnissä. Lisäksi Arpajaiset, jotka Tavaramyynnin yhteydessä.

Maksuvälineenä Näyttelyssä käy käteinen, Mobilepay ja korttimaksu

Tiloista löytyy sisä-WC. Parkkitilaa on kivasti, kunhan parkkeerataan autot nätisti vieriviereen niin hyvin mahdutaan. Karvakaverit kannattaa ulkoiluttaa hyvin ennen halliin sisälle tuloa, jotta vältytään vahinkopisuilta. Jos kuitenkin vahinko käy, tässä Mustin Mestan ohjeet:

Jos mahdollinen pissa- tai kakkavahinko sattuu, on se siivottava välittömästi. Likainen kumirouhe on imuroitava kohdasta pois tilasta löytyvällä imurilla ja sen jälkeen suihkutettava vielä pesuaineella. Kumirouhetta voi puhdistuksen jälkeen lisätä, sitä löytyy pukukaappien vieressä olevasta sangosta. Pikkuharja on kumirouheen levittämistä varten. Ilmoitathan vahingosta myös Mustin Mestalle. Pissa/ kakka sakko on 20 € joka maksetaan verkkokaupassa.
Siivoamattomista / ilmoittamattomista jätöksistä laskutamme jälkikäteen 100€. Tarkemmin hallin ohjeisiin pääset tutustumaan https://www.mustinmesta.fi/

Ja loppuun jos koirallasi on juoksut tai muuten koirasi tykkää merkkailla, niin kehän ulkopuolella suositellaan pidettäväksi juoksuhousuja tai urosvyötä.


Irlanninsusikoirien epävirallinen näyttely 2024
Tuomarina Tapio Hellman, Kennel Direwolf
Sijainti: koirahalli Mustin Mesta, Nukarintie 24, 05400 Tuusula

ILMOITTAUTUMINEN:
Luokat: Pennut 5-7 kk, Pennut 7-9 kk, Juniorit 9-15 kk, Noviisit 9-24 kk (ei aikaisempia virallisia näyttelyitä), Nuoret 15 -24 kk, Noviisit yli 24 kk (ei aikaisempia virallisia näyttelyitä), Avoimet 24 kk -7 v. Veteraanit yli 7 V, Kasvattajaluokka (kolme kasvattia ja voi koostua myös pennuista). Huom. noviisiluokkaan tulijat: kirjaattehan tiedon erikseen lomakkeeseen!

Maksu 25 € / koira. Pennut ja veteraanit 10 € /koira.

TILINUMERO FI41 5741 4020 1484 53, viestiin Club Show 2024. Ilmoittautumiset 29.2.2024 mennessä sähköpostiin nayttelytoimikunta@sirl.fi

Huom! Ilmoittautumisessa tulee käyttää Kennelliiton näyttelylomaketta. Lähettäessäsi s-postilla laitathan ilmoittautumislomakkeen pdf muotoon ja maksukuitti liitteenä mukana.

Lisäksi valitaan myös paras pää, paras häntä, paras liikkuja.
Kilpailun päätteeksi vielä parikilpailu. Pari kilpailuun ilmoittautuminen ja maksu 5 € paikan päällä ☺️

Näyttely alkaa klo 10 - olethan ajoissa paikalla, koska numerolaput jaetaan vasta paikanpäällä.

Koirien tulee olla rokotettuna Suomen Kennelliiton määräysten mukaisesti.

Tiedustelut nayttelytoimikunta@sirl.fi, Kaarina 050 388 39 25

Paikanpäällä myös Tarvikemyynti, Buffet piste sekä Saint Patrick's Day -päivän kunniaksi pukukilpailu, jossa paras puku palkitaan.

Paikalla valokuvaaja: Tassutellen Photography eli Iita Turunen.

”Tulen kuvaamaan Club Show:hun ja luovutan kuvia pientä maksua vastaan koirien omistajille. Otan kuvia kaikista kehistä ja koirista.”

http://tassutellen.kuvat.fi

SPONSORIT:

Pääsponsori:

Muut sponsorit: