Siirry sisältöön

Tervetuloa PEVISA-työryhmään

Hallituksen tiedote
PEVISA-tiedote

Yhdistyksen kevätkokouksessa äänestettiin rodun PEVISA-ohjelmaan menemisen puolesta ja sovittiin, että perustetaan työryhmä tekemään ehdotuksia käsiteltäväksi seuraavassa yhdistyksen kokouksessa, jolloin voidaan äänestää ja valita ehdotuksista jäsenenemmistön kannattama vaihtoehto.

Yhdistyksen Pevisa-keskusteluryhmä toimii Facebookissa ja sinne voi liittyä laittamalla ryhmään liittymispyynnön: https://www.facebook.com/groups/3082987241923918

Ne, jotka eivät sitä kautta saa mielipidettään julki, voivat laittaa sähköpostia Merja.viertokangas@gmail.com ja kertoa mielipiteensä. Pohdittiin yhden aihealueen käsittelemistä kerrallaan ja päädyttiin aloittamaan silmistä. Keskiviikkoiltaan 27.4. klo 19 asti keskustelu on avoin silmien osalta. Aiheosioissa täytyy muistaa huomioida ulkomaiset koirat ja tuontisperma, niiden käyttövaatimukset tai -kerrat.

Ne, jotka eivät facebookin kautta saa mielipidettään julki, voivat laittaa sähköpostia Merja.viertokangas@gmail.com ja kertoa mielipiteensä. Tervetuloa vaikuttamaan!