Siirry sisältöön

Kokouskutsu ylimääräiseen kokoukseen 7.7.2024 klo 19

Hallituksen pöytäkirjoja jäsenosiossa
Tiivistelmä jalostustoimikunnan kokouksesta 30.6.2024

Hallitus kutsuu koolle yhdistyksen ylimääräisen kokouksen. Kokouksen tarkoituksena on vahvistaa sääntömääräisessä kevätkokouksessa 19.5.2024 päätetyt asiat sisältäen PEVISA-ehdotuksen*  ja JTO:n; eli sääntömääräinen kevätkokous kokonaisuutena.

Järjestetty sääntömääräinen kevätkokous oli päätöksissään laillinen ja päätösvaltainen, mutta pienen muotovirheen takia (emme maininneet kutsussa fyysistä kokouspaikkaa) haluamme varmistaa lakien noudattamisen ja toteutumisen. Hallitukselle ei ole tullut tietoon, että kenenkään jäsenen osallistuminen sääntömääräiseen kevätkokoukseen olisi em. muotovirheen vuoksi estynyt.

Hallitus esittää, että kaikki sääntömääräisen kevätkokouksen päätökset mukaan lukien PEVISA ehdotus* sekä JTO hyväksytään ja vahvistetaan sellaisenaan.

Yhdistyksen ylimääräinen kokous järjestetään hybridikokouksena: etäkokous Microsoft Teamsilla ja lähikokous Hoberg-Driesch Finland, Rastikaari 8, 14200 Turenki. Ilmoitathan kokoukseen ilmoittautuessasi, osallistutko paikan päällä vai etäyhteydessä.  

Mahdollinen äänestys toteutetaan Äänestyskoppi.fi-palvelulla. Ohjeet ja Teams-kokouslinkki lähetetään ilmoittautuneille jäsenille myöhempänä ajankohtana.

Kaikkien osallistujien tulee ilmoittautua yhdistyksen sihteerille osoitteeseen sihteeri@sirl.fi ja ilmoittaa samalla henkilökohtainen sähköpostiosoitteensa. Ilmoittautumiset 4.7.2024 klo 23.59 mennessä.

LIITTEET
Kokouskutsu ja esityslista
Kevätkokouksen 19.5.2024 pöytäkirja
JTO 2025-2029

* Ehdotus PEVISA- ohjelmaksi, tässä kokouskutsussa Kennelliiton ohjeiden mukaan kirjattuna.

PeViSa(Perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelma) Irlanninsusikoirille vuosiksi 2025-2029 

Ikä ja jälkeläismäärä
Nartun ikä astutushetkellä vähintään 24 kk. Uroksen ikä astutushetkellä vähintään 18 kk ja urokselle rekisteröidään maksimissaan 15 pentua alle 3 vuoden iässä. Viimeinen, rajan ylittävä pentue rekisteröidään kuitenkin kokonaisuudessaan. Yksilön elinikäinen jälkeläismäärä 40. Viimeinen, rajan ylittävä pentue rekisteröidään kuitenkin kokonaisuudessaan.
Sydän
Kaikilla jalostukseen käytettävillä koirilla tulee olla voimassa oleva sydänultralausunto ja 5 min EKG. Alaikäraja on 18 kk ja tutkimus voimassa 12 kk.
Silmät
Kaikilla jalostukseen käytettävillä koirilla tulee olla voimassa oleva silmätutkimuslausunto. Alaikäraja on 12 kk ja lausunto voimassa 24 kk.

Ulkomaisia koiria koskeva poikkeus: Ei vaadita PEVISA-tutkimuksia.