Siirry sisältöön

Harmaiden Päivä 18.5.2023 Hyvinkäällä

Jalostustoimikunnan uusi kokoonpano
Suomen Irlanninsusikoirat ry kutsuu jäsenet ylimääräiseen kokoukseen

Tervetuloa Harmaiden Päivään Hyvinkään vinttikoiraradalle helatorstaina 18.5.2023

(Hämeenlinnantie 251, 05800 Hyvinkää). Vinkki: useimmat navigaattori ohjelmat tunnistavat paikan Hyvinkään vinttikoirarata. (GPS-koordinaatit - Lat: N 60º 37' 58.90" Long: E 24º 49' 59.45")

Kaikki skotlanninhirvikoirat ja irlanninsusikoirat mukaan! Viehetreenit on päivän teema, mutta pääasia on viettää mukava päivä yhdessä!

Päivä aloitetaan kello kymmenen ja itse tapahtuma on osallistujille maksuton. Paikan päällä buffet, josta kahvia, teetä, mehua, pullaa sekä lounas. Lisäksi tuotetori. Maksutapoina paikan päällä käyvät käteinen, korttimaksu ja mobilepay!

Päivän aikataulua:

klo 10.00

Aloitetaan lyhyesti kertomalla treenaamisesta (Kai Ylen), jonka jälkeen harjoittelua vapavieheellä ja käsivieheellä. Pääpaino viehevarmuuden, koordinaation sekä motoriikan harjaannuttaminen. Kotiinviemisiksi vinkkejä harjoitteluun.

klo 12.00 LOUNAS

Lounaan jälkeen maastojuoksun harjoittelua. Matka koiran mukaan, kotiinviemisiksi vinkkejä harjoitteluun.

Aikataulu saattaa elää osallistujamäärästä ja ideoista riippuen.

HUOM! Harmaiden Päivälle on mahdollista järjestää koejuoksu sitä tarvitseville! Tuomari tulee paikalle  tarvittaessa joten pyydämme sitovat ilmoittautumiset 4.5.2023 mennessä  juoksutoimikunta(a)skotlanninhirvikoirat.fi.  Koejuoksupari tulee selvittää itse.

Muistattehan ilmoittautua tapahtumaan etukäteen, jotta osaamme varata riittävästi purtavaa!
juoksutoimikunta(a)skotlanninhirvikoirat.fi

Hyvinkäällä nähdään!

 

kuva: Kai Ylen